Welkom bij Actua

Makkelijk en zorgeloos leven, omdat je weet dat de voor jou belangrijke zaken goed verzekerd zijn. Dat regel je bij Actua.

  • Eén onafhankelijke partner voor al je verzekeringen
  • Klantgerichte garantie- en serviceverzekeringsproducten
  • Specialisme in product- en autoverzekeringen

 

Wat zeggen klanten over ons

Actua in het kort

Wij maken je het leven makkelijk met verzekeringen en diensten die tot in detail geregeld zijn. Dat is Makkelijk Leven Met Actua. We denken met je mee en ontzorgen je zoveel mogelijk. Profiteer van de beste dienstverlening op de momenten waarop dat voor jou belangrijk is.

Als pionier in de verzekeringsbranche ontwikkelen we continu verzekerings-, serviceproducten en diensten die aansluiten bij de steeds veranderende wensen van onze klanten. Dit doen we voor jou als consument en voor bedrijven.

“Wij luisteren met een scherp oor naar zowel de consument als de ondernemer. Dit leidt tot passende maatwerkoplossingen. Voor iedere situatie een unieke verzekering.”
Ser Peters, oprichter van Actua

Je kunt Actua dus overal tegenkomen. Rechtstreeks of bijvoorbeeld via je autobedrijf of een winkel. En je kunt ons in verschillende rollen tegenkomen. Als verzekeraar, of als tussenpersoon, volmacht, leasemaatschappij of een combinatie hiervan. Deze veelzijdigheid maakt ons dé verzekeringspartner voor jou als consument en voor de Automotive branche, Retail en e-commerce als onze partners.

Lees meer over Actua